Skip to Content Top
This site uses cookies. By navigating the site, you consent to our use of cookies. Accept

Our IJsselstein Team

 • Paul van den Hoven
  Ik ben eigenaar, tevens trainer en coach van Sandler Midden Nederland. Door middel van vernieuwing het beste uit mensen en mezelf te halen is wat mij drijft. Beoogde doelen bereiken en onderweg naar succes niet vergeten van het leven te genieten. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en lastige situaties, waarin ik, met respect, de soms harde waarheid niet zal schuwen in de interactie met klanten en publiek. Ik kleur mijn sessies door vanuit krachtige tactieken en strategieën een heldere vertaling te maken naar de dagelijkse werkelijkheid van ondernemers, directies, managers en sales professionals. Daarbij geldt voor mij: ‘I walk the talk’, oftewel ik slik mijn eigen medicijn.
 • Maurits Horbach
  Ik zit sinds 2008 in dit vak en beoefen het nog steeds met plezier en passie. De Sandler filosofie biedt een ieder een eerlijke en echte kans te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Ik geloof voor mezelf en onze deelnemers in het proces van continue en stapsgewijze ontwikkeling. Dat proces loopt van implementeren naar optimaliseren en maximaliseren. Ik geloof in de kracht van nulmetingen om te weten waar iemand staat. Met mijn positief confronterende trainingsstijl stimuleer ik mensen uit hun comfortzone te treden. Naast het helpen bereiken van doelstellingen, ontstaat er naast meer omzet ook een proces wat meer rust en stabiliteit creëert voor zowel de medewerker als voor de manager/ondernemer.
 • Quirein te Roller

  Samen groei creëren en samen winnen is mijn passie!

  Als voormalig commercieel directeur en salesmanager heb ik in de afgelopen 14 jaar geleerd wat er nodig is om, met diverse teams, consistente groei te leveren.

  In de praktijk zie ik regelmatig dat er te weinig mensen hun volledige potentieel benutten. Een goed proces en systeem implementeren helpt bij het introduceren en managen van gewenste veranderingen. Zeker als professionaliseren van gedrag, houding en sales vaardigheden een rol spelen. Ik heb Sandler zelf, in meerdere bedrijven en in verschillende landen, geïmplementeerd. Voor mij een van de belangrijkste componenten, die snel bijdraagt aan meer grip op voorspelbare groei. Als trainer en coach werk ik graag voor organisaties met ambitie.

 • Marielle de Korte
  Wat mij motiveert is met mensen resultaten te behalen, vooruitgang te boeken zowel zakelijk als privé. Ik regel de dagelijks gang van zaken in en rondom ons team en draag zorg voor de kwaliteit op vele vlakken. Wat mij kenmerkt is doelgerichtheid, communicatief en ga onafhankelijk aan de slag met én voor mensen.